Kasvohoidot

Peruskasvohoidot, ihonpuhdistukset ja hyvin herkän ihon hoidot EkoPharma Proffessional tuotteilla.

Neoderman erikoiskasvohoito


Bio-Peeling yrttisyväkuorinta ongelmaiholle ja ihon nuorennukseen 100% luonnonmukainen kuorintahoito. Tämä erittäin tehokas hoito tasapainottaa rasvoittuvaa ihoa, hoitaa aknea, akne-arpia ja ruusufinniä, parantaa hyperpigmentaatiota ja iän mukanaan tuomia pigmenttivaurioita, sekä supistaa laajentuneita ihohuokosia.
Neoderma Bio-Peeling on maailmanlaajuisesti huomioitu ja todettu turvalliseksi hoitomenetelmäksi. Kaksivaikutteinen Bio-Peeling toimii silminnähden jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.
Puhdistaa tehokkaasti ihoa, poistaa kuollutta, keratisoitunutta ihokudosta. Lisää solujen uusiutumista. Stimuloi kollageeni- ja elastiinisynteesiä. Vähentää bakteereja ja talin muodostusta. Palauttaa ihon kirkkauden. 

AHA-Hedelmähappohoito

Juonteita, maksaläiskiä ja aknearpia häivyttävä hedelmähappokuorinta, joka sisltää alkupuhdistuksen, AHA kuorinnan, hieronnan, seerumin, naamion ja hoitovoiteen. Paras tulos 6 - 10 sarjahoitona.


     

 

Bielenda Glykolihappohoito

Aikuiselle iholle, jossa näkyviä ikääntymisen merkkejä, kuten pigmenttimuutoksia, juonteita ja karheutta. Sopii myös aikuisen akneihon hoitoon ja pinnallisten arpien silotukseen. Parantaa ihon kosteuspitoisuutta.

 

Kuvahaun tulos haulle bielenda professional

 

Bielenda Power of Nature kasvohoito

Hoito pohjautuu aktiivihiilen, etanauutteen ja mangneettikuorinnan puhdistavaan ja uudistavaan yhteisvaikutukseen. Hoito sopii erinomaisesti aikuiselle iholle. Se parantaa ihon kuntoa ja sävyä välittömästi. Hoito auttaa epäpuhtauksiin, arpiin ja rauhottaa ihoa. Kokonaisvaltainen Power of nature - hoito tarjoaa tuloksia heti ensimmäisestä hoitokerrasta. Tuloksena ihosi on kirkkaampi, tasaisempi ja puhtaampi - ilman juonteita.

 

Eko-Pharma kasvohoidot


Kuvahaun tulos haulle ekopharma


Sarjan teho perustuu tuotteiden bioaktiivisuuteen eli tuotteen sisältämät kasvipitoiset aineet pääsevät imeytymään hyvin ihosolujen herkän solukalvon läpi, ja siten kykenevät ravitsemaan iho-soluja ja tukemaan niiden luonnollista toimintaa. Iho tarvitsee ravintoa ja energiaa oman toimintansa ja aineenvaihduntansa ylläpitämiseksi sekä rakennusaineiksi. 


BTB13 Anti-age kasvohoito


Kuvahaun tulos haulle btb 13 kasvohoito

Yon-Ka kasvohoito

Yonka Le Grand Classique - aromaattinen kasvohoito, joka syväpuhdistaa, tasapainottaa ja rentouttaa.

Trattamento di pulizia viso Yon-ka a Belluno


Timanttihionta


Kuorii tehokkaasti ihon kuollutta solukkoa vähentäen auringon aiheuttamaa pigmenttimuutosta, madaltaa aknearpia ja juonteita, vähentää mustapäitä, kiinteyttää ja heleyttää ihoa ja tekee siitä vähitellen tasaisemman sävyn.




Ultraääni-ihonpuhdistus

Hellävarainen ja kivuton ihon syväpuhdistaja, joka sopii kaikille ihotyypeille. Hoidon jälkeen iho on puhdas ja ihon pinta pehmeä. Parhaat tulokset saadaan sarjahoitona, esim. 6 hoitokertaa 1 x viikossa.




Ditelle kasvohoidot
Elektroporaatio eli imeytyshoito ja sähköstimulaatiohoidot

Nannic 500 radiofrekvenssihoidot

Hoito on tehokas ja näkyviä tuloksia antava, mutta erittäin miellyttävä ja rentouttava lämpöenergian ansiosta. Se parantaa kudosten kollageenin ja elastaanin tuotantoa ja lisää solujen happipitoisuutta.

Hoitoa tehostaa Nannicin kehittämät seerumit, joilla voi hoitaa erilaisia ongelmia kasvoissa kuten couperosa, aknearvet, ruusufinni,  rypyt, silmäpussit, kaksoisleuka, "allit",  venymäjäljet, selluliitti, rasvakertymät...

Eron huomaa jo ensimmäisellä hoitokerralla, mutta tulokset paranevat vielä muutaman hoitokerran jälkeen.

Hoidossa käytettävät seerumit ja naamiot ovat 100 % luonnontuotteita, joihin ei ole lisätty emulgaattoreita, barabeeneja eikä muita säilöntäaineita, keinotekoisia väriaineita eikä hajusteita.

 

katso alla oleva video

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=n62OtT2WEAo#t=6

Copyright ©2018 Hoitolapriima.com, All Rights Reserved