Tuotevalikoimastani löytyy jokaisen iholle sopiva.
 


Bielenda - Power of Nature

Tuotteet sisältävät etanauutetta, joka luonnon tehoeliksiiri ja todellinen ihmeparantaja. Se sisältää kollageenia, elastiinia, glykolihappoa, allatoiinia, antibakteerisia yhdisteitä ja A, C ja E-vitamiinia. Etanauute tekee kaiken mitä ainesosalta voisi toivoa: korjaa ihoa, palauttaa ihon kollageenisäikeiden kimmoisuuden, ehkäisee epäpuhtauksien muodostumista ja kirkastaa ihoa. Uutteella on myös ihoa uudistava ja kevyesti kuoriva vaikutus. Se kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa jättäen sen silkkisen tuntuiseksi. Sopii erinomaisesti myös acnen ja acnearpien hoitoon, sekä juonteiden ja epätasaisuuksien silottamiseen.


Yon-Ka - hyvä hinta laatusuhde

Nuorekas, ranskalainen, tähtien suosima Yon-ka (Victoria ja David Beckhman, Teri Hatcher, Kylie Minque, Kate Moss....) 
Yon-Ka -lupaus on laatu, turvallisuus, aitous ja näkyvät tulokset, mikä onkin siitä tehnyt niin suositun tähtien keskuudessa. Tuotteet ovat pääosin luonnonmukaista tuotantoa ja kasvattamisessa noudatetaan kestävän kehityksen periaatteita. Useista Yon-Kan tuotteista löytyvä viiden eteerisen öljyn yhdistelmä kätkee sisäänsä ennenkuulumattomia hoitavia ominaisuuksia. Yon-Kan tuoksut ovat useiden mielestä huumaavia ja soveltuvat hyvin myös miehille.
EkoPharma Professional - aito kotimainen luomutuote

Korkeatasoinen kotimainen ihonhoitosarja, jonka kaikki tuotteet ovat suomalaista lähituotantoa. Suomalainen iho ei aina kestä perinteisen luonnonkosmetiikan hoitavia yrttejä, mutta muunmuassa suomalaiset marjat ovat tutkitusti tehokkaita atopiankin hoidossa.

Tuotteissa käytetään vain sertifioituja luomuraaka-aineita, eivätkä tuotteet sisällä haitallisia kemikaaleja ja sopivat hyvin raskaana oleville ja hajusteallergiasta kärsiville.

Sarjan teho perustuu tuotteiden bioaktiivisuuteen eli tuotteen sisältämät kasvipitoiset aineet pääsevät imeytymään hyvin ihosolujen herkän solukalvon läpi ja siten kykenevät ravitsemaan ihosoluja ja tukemaan niiden luonnollista toimintaa

BTB13  -  suomalainen innovaatio on patentoitu kantasoluteknologia yhdistettynä luonnon ja tieteen parhaisiin aktiiviaineisiin
 Copyright ©2018 Hoitolapriima.com, All Rights Reserved